На 24.10.2018г. в 19:46 часа  настъпи поредното Пълнолуние в знак Телец.

...
На 24.10.2018г. в 19:46 часа  настъпи поредното Пълнолуние в знак Телец.
Коментари Харесай

Пълнолуние в Телец: Бъдете смели, освободете се от ненужното

На 24.10.2018г. в 19:46 часа  настъпи следващото Пълнолуние в знак Телец. Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира сред Слънцето и Луната или двете небесни тела Луна и Слънце се намират едно против друго. По тази причина на Земята се усеща силно мощното влияние на двете небесни тела.

Сега би трябвало да се освободим от ненужния товар и да си позволим да останем с това, което ни би трябвало. Процесът ще засегне оста Телец-Скорпион, която ще осмисли тематиките свързани с забележимото и невидимото, нашите и непознатите пари, ценностната система и прочувствения ни свят, практичното и духовното,съветва " Една ". 

Истината е, че живеем в веществен свят и силата на знак Телец е нужна за нашият обществен статус и тип в обществото. Живеем, работим и се стремим да " ИМАМЕ “ – пари, коли, недвижимо имущество, красиво тяло, бижута, вкусна храна…. и всичко останало, което ни кара да се усещаме добре и да се гордеем със себе си.

Времето на Пълнолунието и два дни след него е подобаващ интервал за размисъл и освобождение от ненужни терзания, непотребни прочувствени товари и на вятъра безпокойствие. Освободете се от това, което ви тежи! Бъдете смели и вярвайте, че " пускайки “ ще освободите място в ръцете си за това, от което имате потребност.

Избягвайте рецензиите. Не правете мнения на хора, които реагират сериозно на тях. Ако желаете да дадете някакъв съвет, по-добре е да го извършите единствено, когато ви попитат. Критика по ваш адрес възприемайте трезво и обективно. Препоръчително е да не взаимодействате с конфликтни хора и да не се поддавате на техните провокации.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР